Què t'oferim

Sant Andreu Jove

El departament de Joventut de Sant Andreu de la Barca treballem per generar llaços i interessos compartits amb els joves i les joves de la ciutat.

 

  • Organitzem accions per promoure la formació i l’ocupació, i l'assessorament en matèria d’habitatge, salut, cultura, participació, associacionisme, esports, turisme, medi ambient i sexualitat.

 

  • Desenvolupem activitats i festivitats per promoure l'oci i el lleure adaptat als interessos i inquietuds del jovent.

Serveis

Quins serveis oferim a Sant Andreu Jove?

Espai Jove amb punt d'informació juvenil

Un punt de trobada i d'oci que compta amb una programació d'activitats, jocs, xerrades, conferències i tallers, però també un espai perquè els joves i les joves puguin dialogar i resoldre dubtes relacionats amb el món de la salut, la sexualitat, els estudis, les beques, l'habitatge, el món laboral o la mobilitat internacional.

 

Celebracions i festivitats que organitzem des de Joventut
  • Cap d'any: cada any donem la benvinguda a l'any nou ballant i saltant i amb una festa que acaba quan surt el Sol.
  • Carnestoltes: la imaginació, la disbauxa i el surealisme inunden els carrers de la ciutat amb una rua matinal i un ball nocturn.
  • Festes juvenils: concerts, balls i actes festius en el marc de les festes de la primavera, l'estiu o la festa major.
  • Gimcana nocturna: 60 equips de la ciutat competeixen durant tota una nit en diferents proves, caracteritzats i amb carros dissenyats pels diferents equips seguint una temàtica que va canviant cada any.
  • Passatge del terror: una nit esborronant plena d'ensurts i crits de terror que se celebra a la tardor coincidint amb Halloween i que compta amb la participació d’una trentena de col·laboradors en el seu disseny.

 

Aules d'estudi Nocturn

Les aules d'estudi nocturn és un servei promogut pel Departament de Joventut de Sant Andreu de la Barca, i que amplia l'horari d'apertura de la Biblioteca Agüestoses des de la seva hora de tancament habitual; 20:30 hores, fins a l'1:00 hores de la matinada.

Aquest servei es realitza dos cops l'any, coincidint principalment amb exàmens universitaris i la selectivitat: durant el mes de gener i els mesos de maig i juny.

Horaris: De dilluns a divendres de 20.30 hores fins a la una de la matinada
Lloc: Biblioteca Agüestoses, avinguda de la Constitució, 24
Dates aproximades: Al gener i als mesos de maig i juny