Espai Jove

L'espai jove és el teu punt de trobada!

 

És un espai de referència en l'àmbit de la participació i la promoció social adreçat a adolescents i joves de Sant Andreu de la Barca.

Amb aquesta proposta, volem que el jovent del poble se senti acompanyat en tots aquells tràmits, situacions noves o inquietuds a les quals s'enfronta una persona quan està a prop de l'adultesa.

D'altra banda, la nostra intenció és construir un espai perquè estiguin còmodes, en un punt de trobada i de relació entre iguals, i d'aquesta manera crear un ambient favorable dins de la nostra petita estança.

 

Els serveis que podeu trobar són:

  • Punt d'informació Juvenil: On es podran resoldre tots aquells dubtes que hi puguin haver, envers el món laboral, salut, sexualitat, estudis, beques, ajudes al ciutadà, polítiques d'accés a l'habitatge, etc.
  • Punt de trobada: Un espai d'oci que pots fer teu, amb jocs de taula per trobar-te amb els amics o fer-ne de nous. L'espai jove també disposa de revistes, contes, música, ordinadors per a consultar Internet i Wi-Fi gratuït i activitats organitzades i dinamitzades.

 

Podeu consultar la programació d’activitats a l’agenda o venir a proposar-nos les vostres!

 

Vine a visitar-nos!

  • Adreça: Av. Constitució, 24
  • Veure ubicació al mapa
  • Horari d'atenció al públic: Obert de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30h.

Serveis

Quins serveis oferim a l'E!Jove?

Punt d'informació

Podreu resoldre tots els vostres dubtes envers l'accés al món laboral, salut, nous estudis, beques, ajudes al ciutadà, polítiques d'accés a l'habitatge, voluntariats, etc.

Les consultes podran ser individuals o en grup, no fa falta cita prèvia.

Horaris: De dilluns a divendres de 16:30 h a 20:30 h
Lloc: Espai Jove, avinguda de la Constitució, 24