Agenda

PASSATGE DEL TERROR

T'agradaria assistir? Apunta't!
Actualitzat el 28-10-2023 a les 21:00 hores
PASSATGE DEL TERROR

L'ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha presentat una nova edició del passatge del terror, que tindrà lloc el dissabte 28 d'octubre al CRA (antic Ajuntament) de 21h a 2h de la matinada. 

 

La novetat d'enguany és que s'obre un període de reserva telemàtica d'entrades, que posteriorment, es podran passar a recollir per l'Espai Jove. Tothom que reservi els seus tiquets on-line tindrà assegurada la seva entrada. Aquest sistema busca millorar el repartiment de les invitacions, fent-lo més just, equitatiu i ordenat. 

 

COM FER LA RESERVA? 

  1. Accedir a l'enllaç: www.sabarca.cat/reserva 

  2. En el moment de la reserva, serà necessari  introduir el DNI.

  3. Amb cada DNI, les persones de 13 o més anys, podran reservar la seva entrada individual, i fins a un màxim de dues entrades addicionals per a infants (de 8 a 12 anys).

  4. Un cop feta la reserva, les entrades s'hauran de recollir a l'Espai Jove del 23 al 27 d'octubre en horari de 16h a 20:30h.

 

La temàtica escollida per al passatge del terror 2023 és MALSONS. Enguany hi participen un total de 23 voluntaris que s'encarregaran de transformar i ambientar el CRA i també participaran com a actors i actrius.

 

Col·labora: Hnos. Pérez. Granero San Andrés 2

 

 

Dia i hora
 28-10-2023 a les 21:00h
Preu
Accés gratuït
Ubicació - Mapa
CRA (antic Ajuntament)

Encara no tens la JoveCard?
Inscriu-te!